Waterpolonieuws en mededelingen

Datum Item
7 juli 2007 De Pupillen van de Kring Haaglanden hebben vakantie.

Zaterdag 1 September beginnen we weer. Om kwart voor acht in de Schilp te Rijswijk. Ben je onder de 13 jaar en heb je zin om heeeeel hard te trainen, dan kan je je melden bij Marjon Eppink via email eppin158@planet.nl

11 juni 2007 Afsluiting miniwaterpolo toernooien 2006-2007

Op 3 juni werd het laatste miniwaterpolo toernooi van dit seizoen gehouden. Lees hier meer over dit toernooi.

12 juni 2007 Training door W.O.C.

Op zaterdag 30 juni is er een speciale training verzorgd door Eric Noordegraaf van het Waterpolo Opleidings Centrum - Alphen aan de Rijn.

Eric zal niet alleen de watertraining geven, maar tevens een droog training. Tevens wordt er een presentatie gegeven over het WOC en haar toekomstplannen. In samenwerking met het Zegbroekcollege en het zwembad de Lier wordt binnen Kring Haaglanden een WOC opgezet. Eric Noordegraaf en Andre deJeu zullen hierover U het een en ander uitleggen.

Ouders, Trainers en de spelers/speelsters zijn hierbij uitgenodigd om aan deze bijeenkomst van het WOC en de KNZB deel te nemen.

De training en de presentatie zullen plaats vinden in sportcomplex de Schilp te Rijswijk op zaterdag 30 juni om 7:45 uur.
8.00 – 9.00 uur water training meisjes onder de 12 en onder de 14 jaar
8.15 – 9.00 uur fysieke training jongens onder de 12 en onder de 14 jaar
9.15 – 10.00 uur fysieke training meisjes
9.00 – 10.00 uur water training jongens
10.30 uur aanvang presentatie

Aanmelding onder vermelding van naam, leeftijd en vereniging bij Marjon Eppink: eppin158@planet.nl
11 juni 2007 Linkshandigen Clinic in Rijwijk

Afgelopen zaterdag is door kring Haaglanden in samenwerking met Anton Heiden een clinic voor linkshandige jeugd gehouden. Lees het verslag voor meer informatie.

25 mrt 2007 KNZB en WOC organiseren kringtrainingen voor aspiranten onder 12

Voor meisjes en jongens onder 12 jaar worden er trainingen georganiseerd op 15, 22 en 29 april in zwembad de Kuil in Bodegraven. Dit naar aanleiding van een contract tussen de KNZB en het WOC om onder andere in de kring Haaglanden het niveau van het waterpolo op een hoger peil te brengen.
Voor meer informatie over de overeenkomst, kunt U de site van het WOC: (www.waterpolo-opleidingscentrum.nl) bezoeken.
20 mrt 2007 Kringslottoernooi pupillen

De voorrondes van kringslottoernooi voor meisjes en jongens onder 12 vonden dit jaar plaats op 17 en 18 maart. De finale is op 24 maart in Eindhoven.
De uiteindelijke selectie vind U hier.
Foto's van de oefenwedstrijden van 28 januari tegen WZK en HZZian vindt U onder deze link.
Poule indelingen
Wedstrijdreglement 2007
Resultaten voorrondes
19 mrt 2007 Afgelasting minipolotoernooi Delft

Helaas hebben wij gisteren het miniwaterpolotoernooi in zwembad kerkpolder moeten afgelasten! Het bleek dat het zwembad door een roosterfout dubbel geboekt was. Op dit moment kan de kring nog niet zeggen hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar wij bieden alle verenigingen, kinderen en ouders die de moeite hadden genomen om naar Delft te komen onze excuses aan voor dit voorval.
De kring zal met betrokkenen in contact treden om de oorzaak te achter halen en de nodige maatregelen treffen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Met verdrietige polo groeten namens de KWPC,
Marcel van Mil
8 mrt 2007

+++++++++++++++++++++++

Op donderdag 8 maart 2007 bereikte het Kringbestuur het droeve bericht dat Wout de Vries, medebestuurslid van de Kring Haaglanden en voorzitter van de KWPC, op woensdag 7 maart 2007 is overleden.

++++++++++++++++++++++++++

25 feb 2007 Waterpolokamp 2007

Van 25 tot 28 mei 2007 wordt, na jaren van te zijn weggeweest, weer een (inter-)nationaal Waterpolokamp gehouden voor de jeugd van 12 tot 16 jaar en wel in het gloednieuwe zwembad "De Tongelreep" te Eindhoven.
Klik hier voor meer informatie of surf naar: www.waterpolokamp.nl
2 jan 2007 Nationale Waterpolokamp

Een meisjesteam van de Kring Haaglanden heeft meegedaan aan het WOC toernooi in Alphen op 2 Januari. Het team was een combinatie van meisjes onder de 13 en het huidige Kring team. De damekes werden 2 januari op hun tegenstanders en op elkaar losgelaten. Elkaar niet of nauwelijks kennende en dan op zo´n toernooi presteren; is nogal wat. En hoe ze gepresteerd hebben!!! Er werd tegen andere waterpolo opleidingscentra gespeeld. Volledige wedstrijden (4 x 5min) , met 2 scheidsrechters en 30 sec. Kortom voor onze Meerminnen alles nieuw. En wat doen ze !!!!!

Onze Dames zijn tweede geworden  !!!!!!!

Kijkt U even naar het verslag , de uitslagen en foto's.